18 tammikuuta 2024

A-kumppanisi vuositerveiset

Vuosi on taas vaihtunut ja on aika tehdä yhteenveto menneestä. Yksi aikakausi päättyi pitkäaikaisen työnjohtajamme Esan jäädessä eläkkeelle, eikä lomautuksiltakaan vältytty.

Vesivahinkopäivystyksemme hälytyskeikkoja oli 61 viime vuonna. Lisäksi olemme olleet toteuttamassa isoja ja pieniä remontti- ja saneerauskohteita myös viime vuoden aikana.

Vuosi 2023

Kertaamme ajankohtaisia aiheita täällä blogissamme. Blogimme on löytänyt hienosti lukijansa, pelkästään vuoden 2023 aikana näyttöjä on kertynyt 5,68 t. Täältä löydät myös muutamia mielenkiintoisia kohteita, kuten ravintolan muutostyöt kirjakaupaksi sekä ATEX-tilan rakentamisen varastohalliimme.

Koulutus motivoi työntekijöitämme ja sitä kautta myös parantaa ja ylläpitää ammattitaitoamme. Vuoden 2023 aikana meiltä on oppisopimuksen kautta valmistunut liiketalouden ammattilainen ja työllistimme kaksi rakennusalan opiskelijaa oppisopimuksella. Pyrimme solmimaan oppisopimuksia sekä koulutussopimuksia tulevien ammattilaisten kanssa, ja teemme jatkuvasti tiivistä yhteistyötä mm. Varian kanssa. Kesällä meillä oli myös 6 opiskelijaa kesätöissä, ja osaan heistä voit tutustua blogissamme.
Työntekijöiden osaamisen kehittäminen on jatkuvaa, ja pyrimme kehittymään muuttuvan maailman mukaan. Suunnitelmat alkaneelle vuodellekin ovat jo käynnissä ja aloitamme yhteistyön Keudan kanssa koskien nettisivupäivitystämme, sekä kaksi meistä aloittaa AI Master- Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon.

Käymme jatkuvasti toimittajien järjestämiä koulutuksia. Osallistuimme kesäkuussa Weberin tuotekoulutukseen S-G Akatemiassa. Tutustuimme Weberin betoninkorjaustuotteisiin ja betonipinnoitteisiin sekä teoriassa että käytännössä. 

Päätimme liikuttaa henkilöstöämme, ja olemme pitkin vuotta järjestäneet erilaisia liikuntahaasteita. Jo helmikuussa 3.9 miljoonaa askeltamme olisi vienyt Roomaan asti, huhtikuussa matkasimme sitten takaisin Vantaalle. Kesällä pidettiin Liikuntabingoa, ja lokakuussa liikuimme 141 tuntia, eli lähes 6 vuorokautta. Viimeisin liikuntahaaste on käynnissä tälläkin hetkellä.

Palapeli

Yksi vuoden iloisimmista tapauksista oli osallistuminen Divine Sales Oy:n ja Hope RY:n projektiin, jossa saimme olla mukana suunnittelemassa hienon palapelin, jota käytimme myös joulukalenterissamme. Joulukalenterimme onkin pikkuhiljaa muodostumassa jo perinteeksi, olihan tämä jo kolmas joulu. Kalenterit ovat olleet suosittuja niin aikuisten kuin lastenkin keskuudessa, ja ne auttavat valmistautumaan joulun viettoon kotona, kouluissa, päiväkodeissa ja yrityksissä.


Heinäkuussa 2022 ostamamme
Novitrol 483:n myynti on alkanut reippaasti, ja kiinnostus tuotetta kohtaan lisääntyy tasaiseen tahtiin. Novitrolin perustaja halusi varmistaa, että hänen patentoimansa tuote pysyy myynnissä ja myi Novitrol tavaramerkin pitkäaikaiselle asiakkaalle ja yhteistyökumppanille eli meille A-Kumppanit Oy:lle. 

Panostamme edelleen ja aina kierrätykseen sekä ympäristönsuojeluun. Vuoden 2024 teemana jatkuu hiilineutraalisuus ja kuinka me voimme vaikuttaa siihen. 

Asiakkaamme ovat olleet pääsääntöisesti tyytyväisiä tekemäämme työhön, ja nopeaa palveluamme on kehuttu. Tästä kiitos kuuluu koko henkilökunnallemme, arjen ammattilaisille. 

Tahdon kiittää kaikkia asiakkaita, työntekijöitä, yhteistyökumppaneita ja taustavoimia, jotka ovat luottaneet ja uskoneet meihin ja ovat mahdollistaneet yrityksen toiminnan jatkumisen.


Toivotan kaikille menestystä tulevaisuuteen. Toivon, että yhteistyömme jatkuu niin vanhojen kuin uusienkin asiakkaiden kanssa.

Yhteistyöstä kiittäen
Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, haluan antaa kommentin.