24 heinäkuuta 2023

Arjen ammattilaiset laastin kimpussa

Arjen ammattilaiset osallistuivat kesäkuussa Weberin tuotekoulutukseen Vantaan S-G Akatemiassa.


Saint-Gobain Akatemia tarjoaa rakennusalan ammattilaisille maksutonta täydennyskoulutusta Gyprocin, Isoverin ja Weberin tuotteista ja rakenteista. 
A-Kumppanien henkilökunta tutustui Vantaan koulutustilassa Weberin betoninkorjaustuotteisiin ja betonipinnoitteisiin sekä teoriassa että käytännössä.

Weber tuotekoulutuspäivä
Tiesitkö, mikä saa aikaan betoniterästen ruostumisen tai miten oikeaoppinen paikkaus suoritetaan? Mitä hyötyä on betonin jälkihoidosta, millä tavoin se toteutetaan ja miten kauan sen tulee kestää? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saatiin vastaus koulutuspäivän aikana.

Weberiltä löytyy kymmeniä rakenne-, korjaus-, juotos-, elementti- ja ruiskulaasteja ja -betoneita eri käyttötarkoituksiin. Arjen ammattilaiset pääsivät testaamaan tuotteita paikkaukseen, lattiaan ja parvekkeelle.


Kuivalaastin erottaa kuivabetonista lähinnä karkeus; alle 4 mm:n raekoon tuotteet ovat laasteja ja yli 4 mm:n tuotetta kutsutaan betoniksi. Tuotevalintaa ohjaavat mm. korjattavaan rakenteeseen kohdistuvat rasitukset, kuten jäätymis-sulamis- tai kloridirasitus (suola) meren äärellä tai parkkihalleissa, joissakin tapauksissa jopa kemiallinen rasitus, joka tulee huomioida. Paikkaustuotteen lujuus valitaan alustan lujuuden mukaan – jos paikka on lujempi kuin alusta, isompi kutistuma saattaa poksauttaa paikan irti.


Myös pinnoitteissa on omat niksinsä. Lujan ja tiiviin betonialustan voi pinnoittaa Weberin pinnoitteilla ilman hilseilyriskiä. Tuotteita löytyy sekä julkisivuille että parvekelattioille. Kaikki epäpuhtaudet ja löyhästi kiinni oleva materiaali, kuten sementtiliima ja pöly, tulee puhdistaa huolellisesti. Uusin pinnoite weber Hydroclean Betonijulkisivun suojamaali suojaa julkisivua home- ja leväkasvustolta pitäen pinnan pitkään puhtaana ja kirkkaan värisenä. 


Parvekkeen saa puolestaan fiksattua uuteen uskoon Weberin pikakorjauskonseptilla.



Lisätietoja tuotteista ja niiden käytöstä löytyy osoitteesta www.fi.weber
Akatemian tarjonnan löydät osoitteesta www.saint-gobain.fi/akatemia


👉 Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä myynti@akumppanit.fi tai soita soita 010 386 8700 (8,4 snt/min) arkisin 7:00 - 15:00
Yhteystietomme löydät www.a-kumppanit.fi/yhteystiedot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, haluan antaa kommentin.