28 joulukuuta 2020

A-Kumppanin terveiset

Syyskuun alussa aloitimme sukupolvenvaihdoksen ja pääsenkin hyppäämään tulevaisuudessa suuriin saappaisiin. Saan jatkaa isäni hienoa uraa yrittäjänä. Yrittäminen on itsensä ja yrityksen jatkuvaa kehittämistä unohtamatta asiakkaita. Kulunut vuosi on ollut varsin haastava yrityksille, myös meille. Jatkuva hintakilpailu ja yhteiskunnan tuomat haasteet vaativat paljon sellaista, mitä yrityksessä tulee osata. Uskallan väittää, että osaamisemme on sitä luokkaa, että pystymme vastaamaan tämän päivän ja huomisenkin haasteisiin. Toivon, että ensi vuonna pääsemme aloittamaan normaalimman arjen niin yrityksenä kuin yhteiskuntana.

Olemme olleet toteuttamassa isoja ja pieniä remontti- ja saneerauskohteita kuluneen vuoden aikana.

Mieleenpainuvimpina mainittakoon Tonttula:
Tonttula

sekä Bjursin komea miljöö: 
Bjurs

Meiltä luonnistuu intohimolla ja ammattitaidolla isot ja pienet remontit: 
Gasti

Harakkamyllyntie
 
Kutomo

Olemme vahvasti mukana sisäilmaongelmien hoitamisessa, olemme ottaneet mukaan muun muassa laajemman otteen tilojen sisäilman seurantaan ja puhdistukseen. Sisäilmaa mittaavien laitteiden avulla pystymme kartoittamaan edullisesti ongelmatilojen lähtötietoja, kuten tilan lämpötilaa, kosteutta ja pienhiukkasia. Tämän jälkeen on helpompi lähteä selvittämään, mikä ongelma mahdollisesti on ja kuinka siitä päästäisiin eroon. Tehokkailla kotimaisilla aineilla ja laitteilla pidämme tilat puhtaina ja hygieenisinä.
A-tuotteet ja laitteet

Unohtamatta 24/7 vesivahinkopäivystystämme, joka toimii vuoden jokaisena päivänä ja vuorokauden jokaisena tuntina.
Päivystys


Olemme myös panostaneet henkilökuntaan ja pyrimme kouluttamaan heitä yhä kasvaviin haasteisiin ja ymmärtämään asiakkaiden nykyisiä ja tulevia tarpeita entistä kattavammin. 
A-Kumppanit


Tahdon kiittää kaikkia asiakkaita, työntekijöitä, yhteistyökumppaneita ja taustavoimia, jotka ovat luottaneet ja uskoneet meihin ja mahdollistaneet yrityksen toiminnan. Tahdon kiittää myös isääni, joka auttaa tulevassa sukupolven vaihdossa kärsivällisellä asenteellaan.


Toivotan kaikille menestystä ja toivon yhteistyön jatkumista niin vanhojen kuin uusienkin asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa.


Mari Haapaharju
Varatoimitusjohtaja, A-Kumppanit OyEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, haluan antaa kommentin.