Kesän 2021 arjen ahertajat

Hei, haluaisitko tutustua kesäisiin työntekijöihimme?


Olemme vuosittain toivottaneet nuoret kesätyöntekijät tervetulleiksi joukkoomme. 

Niin myös tänäkin vuonna, ja tässä muutamat heistä haluavat esitellä itsensä.


Eetu, 17 vuotta: Aloitin A-Kumppaneilla kesätöissä vuonna 2018, on ollut kivaa työskennellä perheen ja ystävien kanssa.

Olen tehnyt rakennusaputöitä, ja työskentely on sujunut hyvin. Se on nopeatempoista ja edistyn hyvin rakennushommissa. Olen nauttinut sekä sisä- että ulkohommista.

Harrastan kuvien editointia sekä graafista suunnittelua.

Aion valmistua koulusta ja mennä töihin. Opiskelen merkonomiksi Omniassa ja valmistun ensi vuonna. Haluaisin perustaa oman yrityksen, ja tykkään myyntityöstä.

Haluan toivottaa kaikille hyvää viikonalkua/-loppua!


Saara, 17 vuotta: Opiskelen sisustajaksi Helsingin Maalariammattikoulussa seuraavat 3 vuotta. Haluaisin jatkaa opintoja ja valmistua arkkitehdiksi.

Aloitin toukokuussa työharjoittelun A-Kumppaneilla. Työharjoittelu kesti n. 3 viikkoa. Tämän jälkeen menin toiseen paikkaan kesätöihin, mutta nyt olen takaisin A-Kumppaneilla kesätöissä. Olen päässyt tekemään maalaushommia, kittausta ja kangastusta.

Työskentely on sujunut tosi hyvin. Täällä on tosi mukavaa työskennellä ja kivaa porukkaa!

Musta on tosi kivaa, että A-Kumppanit antaa tällaisen mahdollisuuden päästä harjoittelemaan ja oppimaan hyvässä ilmapiirissä.Jani, 17 vuotta: Aloitin kesätyöt jo toukokuun puolella, kun opettaja otti yhteyttä A-Kumppaneihin ja kysyi kesätöitä. Opiskelen Variassa talonrakennusalaa, ja valmistun viimeistään 2023. 

Teen rakennus- ja purkutöitä sekä muurausta. Työskentely on sujunut todella hyvin kivassa ja hauskassa työseurassa. Olen tyytyväinen, että pääsen jatkamaan A-Kumppaneilla vielä elokuun kesätöissä ja syksyn työssäoppimispäivät.

Haluan rakennusmestariksi, joten kun valmistun Variasta pyrin edelleen ammattikorkeakouluun.

Harrastin jalkapalloa yhteensä noin 9 vuotta, ja noin vuosi sitten lopetin. 
Fatemeh, 34 vuotta: Opiskelen sisustajaksi Helsingin Maalariammattikoulussa. Haluan työskennellä sisustussuunnittelijana.

Aloitin A-Kumppaneilla työharjoittelussa, jonka jälkeen pääsin kesätöihin. Olen tehnyt jalkalistoja, kaiteita, kitannut ja maalaustöitä. Työskentely on sujunut hyvin. A-Kumppaneilla on kiva tehdä töitä ja olen oppinut uusia asioita.
Olen iloinen, että sain kesätöitä A-Kumppaneilta ja täällä on ollut tosi hauskaa.

Vapaa-ajalla teen käsitöitä, esim. epoxy resin art -taidetta. Haluan oppia lisää epoxy resin art -taiteesta, ja ehkä perustaa alan yrityksen.


Tämä vuosi on ollut hieman erilainen johtuen koronasta ja pitkästä hellejaksosta. Mamban sanoin "Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä..."Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, haluan antaa kommentin.