Tutustu uusiin arjen ammattilaisiin.

Syksy on tuonut mukanaan muutoksia A-Kumppaneiden henkilöstöön. 
Haluamme esitellä sinulle uudet arjen ammattilaisemme.


Mari Haapaharju:
Olen 28-vuotias. Aloitin rakennusalalla työskentelyn A-kunnostus- ja kuivauspalvelut Oy:ssä 2007 samaan aikaan talonrakennus koulutuksen kanssa ja työskentelinkin koulun ohella sekä koulun jälkeen rakennusammattimiehenä yrityksessä. Lähdin 2016 opiskelemaan rakennusmestariksi, jonka aikana keräsin kokemusta projektinhoito tehtävistä LVI-puolen saneerauskohteissa. Valmistuin kesäkuussa 2020 rakennusmestariksi ja palasin takaisin A-kumppaneille yrityksen sukupolvenvaihdoksen merkeissä.


Riitta Pajala:
Olen 56-vuotias pitkän työuran maalarina tehnyt ammatin vaihtaja.
Olen saanut mahdollisuuden uudelleen koulutuksen kautta työnjohtotehtäviin.
Kouluttautuminen jatkuu vielä työn ohessa.


Jari ”Hude” Huttunen:
Olen 52-vuotias tuore ukki. Olen naimisissa ja meillä on 2 aikuista lasta. Harrastukset golf, jääkiekko, kaukalopallo. Olen pelannut mestis tasolla jääkiekkoa ja kaukalopalloa sm tasolla (pelaajana ja valmennustiimissä)
Seuraan paljon urheilua.


Mikhail Fiodarau:
Olen 42-vuotias ja kotoisin Valko-Venäjältä. Tulin Suomeen kolme vuotta sitten. Asun Tikkurilassa ja opiskelen ammattikoulussa rakennusalaa, minun ammattini on muurari ja työskentelin Pietarissa noin 15 vuotta muurarina. Koulussa halusin työskennellä suomalaisessa yrityksessä. A-kumppanille pääsin helmikuussa, kun opettaja auttoi minua.


Juho Laaksonen:
Olen 18-vuotias ja opiskelen liiketoiminnan perustutkintoa ammattikoulussa. Olen ollut A-Kumppaneilla vaihtelevasti töissä riippuen lomista ja koulun työssä oppimisista. Olen tehnyt A-Kumppaneilla rakennuspuolen töitä ja nyt teen oppisopimuksella markkinointia.

Ylhäällä oikealla toimitusjohtajamme Jukka Haapaharju. Jukan vasemalla puolella Mikhail Fiodarau ja ylhäällä reunassa Jari Huttunen. Alhaalla vasemmalla Mari Haapaharju, keskellä Juho Laaksonen ja oikeassa reunassa Riitta Pajala.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, haluan antaa kommentin.