18 helmikuuta 2021

Haluamme pitää huolta sinusta ja kiinteistöstäsi

Jos epäilette sisäilmaongelmia, saatte meiltä avun ongelmien etsimiseen ja poistamiseen sekä hyvän sisäilman ylläpitoon.

Ongelmien etsiminen voidaan helposti aloittaa sisäilmakartoituksella, jolla selvitetään helposti mm. tilan kosteutta ja pienhiukkasia. Kartoitus saadaan edullisesti ja helposti Genanon kotimaisilla mittauslaitteilla. Sisäilmaa voitte seurata myös itse nettipohjaisen sivuston kautta, jolloin nettiyhteys riittää, mitään ladattavia sovelluksia ei tarvita.


A-tuoteperheeseemme kuuluvat puhdistus- ja desinfiointiaineet ovat kotimaisia, hajuttomia ja turvallisia.
A-Desi on turvallinen tuote käsihygieniaan ja Novitrol 483:lla puhdistat pinnat turvallisesti. Tuotteet jättävät tehoainetta pinnoille, jossa se toimii virusta tappavana.


Hajunpoistossa suosituin menetelmämme on plasmaionisaattori, joka on otsonointia ja UV-valoja turvallisempi vaihtoehto. Laitteen käyttö on sallittua käytössä olevissa tiloissa, jos ne ovat hyvin tuuletettuja ja käynnissä olevaan laitteeseen voidaan pitää vähintään 2 m. etäisyys.

Desinfioinnissa käytämme kahta menetelmää, märkädesinfiointia tai kuivasavudesinfiointia.
Märkädesinfiointia käytetään mm. viemärivauriokohteissa, -tulvimiskohteissa, kosteus- ja homevaurioiden sekä erilaisten pilaantumisten aiheuttamissa mikrobiongelmissa.
Kuivasavudesinfiointia käytetään mm. palo- ja savuvahinkojen, homeen sekä ihmisen aiheuttamien hajuhaittojen poistamiseen.


Pienhiukkas- ja homepölysiivouksella tarkoitetaan loppusiivouksen viimeistelynä tehtävää erityisen huolellista ja tarkkaa siivousta.Vasta noin 2 kuukautta siivouksen jälkeen voidaan tehdä mikrobimittauksia, joilla voidaan arvioida korjausten onnistuneisuutta. 

Diffuusiosuojatulla höyrynsulkupohjustimella, eli kapselointimaalauksella saadaan pysäytettyä palo- ja savuvahinkojen, homeen sekä ihmisen aiheuttamia hajuhaittoja.

Ongelmien korjaannuttua, tai halutessanne puhdistaa sisäilmaa, voidaan puhdasta sisäilmaa ylläpitää Genanon kotimaisilla laitteilla. Laitteilla on peräti 99,999 %:n puhdistusteho koronavirusta ja sitäkin pienempiä mikrobeja vastaan (VTT 11/2020). Puhdistusteho perustuu sähköön, joka tuhoaa mikrobien rakenteen sekä kaasut ja hajut poistetaan aktiivihiilellä.

Sisäilman ongelmista puhtauteen, hyvinvoinnista menestykseen!3 kommenttia:

 1. Tuommoiset desinfioinnit ja siivoustoimenpiteet ovatkin varmasti hyviä. Meillä on nyt alkamassa toimistosiivous meidän konttorilla. Mukavaa, kun se on sitten jatkuvasti hoidossa. Työskenteleminen puhtaassa ympäristössä on kuitenkin tärkeää, mielikin pysyy virkeämpänä.
  https://normisiivous.fi/siivouspalvelut/toimistosiivous

  VastaaPoista
 2. En tiennytkään, että täytyy kaksi kuukautta odottaa mittauksien tekemistä. Meillä on ollut hieman ongelmia sisäilman kanssa työpaikalla, mutta nyt meille on tulossa myös toimistosiivous säännöllisesti. Uskon, että sekin auttaa jo kovasti, pysyy tilat raikkaina. Voi toki olla, että tuo mikrobimittaus sinne tulee myös tehdä.
  https://www.siivousnorppa.fi/toimistosiivous

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sanna, kiitos kommenteista.
   Sisäilmaa voidaan mitata heti esim. Genanon laitteilla, ja niistä selviää mm. vocin ja pienhiukkasten määrä sisäilmassa.
   2 kuukauden päästä pienhiukkas- ja homepölysiivouksesta voidaan varmuudella mitata mikrobeja ja arvioida onko korjaustoimenpiteet olleet riittäviä.

   Poista

Hei, haluan antaa kommentin.