10 toukokuuta 2021

Urbaani kasvutarina

Tammikuussa 2020 yrityksellemme tarjottiin mahdollisuutta osallistua Urbaania Kasvua Vantaa –hankkeeseen, joka starttasi meidän osaltamme Rekrytreffeillä. Rekrytreffien johdosta palkkasimmekin kolme rakennusalan työntekijää sekä Teijan hoitamaan yrityksemme myyntiä ja markkinointia. Lisää Teijasta ja Rekrytreffistä voit lukea Vantaan nettisivulta

Rekrytreffien jälkeen Jukka osallistui Johdon Coaching –valmennukseen ja teki päätöksen eläkkeelle siirtymisestä. ”Kysyin tyttäreltäni Marilta, olisiko hän halukas jatkamaan yritystä. Marin vastaus oli myönteinen, joten ryhdyimme järjestelemään sukupolvenvaihdosta, sillä nyt on runsaasti aikaa tehdä vaihdos” Jukka kertoo.

Syyskuussa 2020 alkoi hankkeen Kasvudiili 2, jossa osallistuimme ammatillisen osaamisen kehittämiseen ja kasvuvalmennuksiin. Ammatillisen osaamisen kehittämisen osio oli räätälöity yrityksellemme sopivaksi ja sen innoittamana Mari lähti opiskelemaan Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa sekä kaksi työnjohtajaa Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkintoa. Myöhemmin kaksi työntekijäämme lähti suorittamaan Pintakäsittelyn ammattitutkintoa.
Kasvuvalmennukseen osallistui yrityksemme toimihenkilöt ja aiheiksi valikoitui Sukupolvenvaihdostilanne, Olemassa olevien digitaalisten työkalujen olemassaolo sekä kehittämistarpeet, Töiden sujuvoittaminen, Kehittämistoimenpiteiden priorisointi, Myynti, Henkilöstön osaamisen viestintä ja Valmentava johtaminen. Loistavien valmentajien avulla saimme paljon uutta näkökulmaa tekemiseen sekä jatkoa ajatellen myös jokaiselle työkaluja ja uusia toimintatapoja muuttuvaan tilanteeseen.
Kasvudiili 2:n päätöstilaisuudessa Mari pääsi yritysvieraaksi kertomaan kokemuksista ja tallenteen tapahtumasta löydät Youtubesta.

Sukupolven vaihdoksesta tehtiin myös Kasvutarina hankkeen nettisivuille.

Pakopeli OYAB
Kasvudiili 3 keskittyi yrityksemme osalta osaamisen kehittämiseen ja valmentajan avulla paneuduimme yrityksen eri prosesseihin ja siihen mitä osaamista missäkin prosessin vaiheessa tarvitaan sekä mitä osaamista tarvitaan tulevaisuudessa. Kasvudiili 3 huipentui pakopeliin, jossa pääsimme toteuttamaan ryhmätyöskentelyä.


Urbaania kasvua Vantaa -hankkeen päätöstapahtumassa 10.3.2022 julkaistiin video hankkeesta ja A-Kumppanit valittiin mukaan.
Urbaani Kasvua Vantaa -hanke toi selkeyttä prosesseihin, paransi kommunikaatiota ja yhteistyötä sekä pääsimme yhdessä toteuttamaan muutoksia ja onnistuimme siinä. Pystyimme hankkeen avulla pysähtymään ja miettimään myös itsestään selviä asioita yhdessä.Linkit:
https://www.youtube.com/embed/Qju9rDCJWL4Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, haluan antaa kommentin.