10 syyskuuta 2020

Palopaikka

Hoidamme nopeasti tulipalon aiheuttamat vesivahingot, mukaan lukien siivouksen, tuuletuksen ja hajunpoiston.Vauriotiloihin suoritettiin pintakosteuden kartoitus. Tutkimus suoritettiin aistinvaraisesti käyttäen apuna Gann LG 2+B 50 pintakosteuden osoitinta.

Ennen purkua suoritimme asbestikartoituksen ja tilassa suoritettiin purkutyöt asbestipitoisten materiaalien purkutyönä. Tilan ilma pumpattiin polykarbonaattisuodattimen läpi. Lausunnon mukaan tilat täyttää Valtioneuvoston asetuksen vaatimukset ilman asbestipitoisuudelle.

Tiesitkö, että sisäilman asbestipitoisuus ei saa ylittää 0,01 kuitua/cm3.Tilan kaikki pinnat olivat pahasti vaurioituneet tulipalon seurauksena. Lattiasta mitattiin lähes kauttaaltaan kohonneita kosteusarvoja. Seinien vaurioituneet pintalevyt purettiin ja seinien alla olevien pintojen kosteusarvot olivat kartoitushetkellä normaalit. Ikkunat ja ikkunoiden alueella oleva julkisivu olivat vaurioituneet.Käytävällä oli nokivaurioita ja voimakas savun haju oli havaittavissa koko käytävän alueella. Kohonneita kosteusarvoja mitattiin oven edustalta.Vaurioitunut tila raivattiin ja puhdistettiin. Ilma puhdistettiin tilasta sekä käytävältä hepasuodattimilla alipaineistamalla. Hajunpoistossa käytettiin kahta plasmaionisaattoria sekä kuivaukseen käytettiin absortiokuivainta ja kanavapuhallinta.Puhdistuksen ja pintojen vaurioiden korjaamisen jälkeen tehtiin kapselointimaalaus Akrostopilla, joka on eristävä akryylimaali ja estää mm. noen ja nikotiinin hajuhaitat.
Meiltä saat myös täysremontin, korjaamme vahingot alusta loppuun asti.
Kysy lisää myynti@akumppanit.fi tai soita 010 386 8700
Päivystys 24h, soita 040 517 0300


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, haluan antaa kommentin.